8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay u Kotoru na sajamu zapošljavanja – više od stotinu radnih mjesta u ponudi

Luštica bay

Luštica Bay jednodnevni sajam zapošljavanja tokom kojeg će biti predstavljeno više od stotinu radnih mjesta održaće se u Kotoru u četvrtak, 16. marta od 10 do 15 sati na Fakultetu za ugostiteljstvo i turizam.

Radne pozicije su otvorene u sektorima hrane i pića, domaćinstvu, transportu, sektoru sporta i rekreacije, te organizacije događaja, odnosa sa klijentima i kvalitet i kontrolu. Potrebno je da svi kandidati na sajam zapošljavanja donesu svoju radnu biografiju (CV) u štampanoj formi, u više primjeraka.

Završni susret sa zainteresovanim kandidatima tokom kojeg će radne pozicije predstaviti i hoteli The Chedi Luštica Bay i Mamula Island biće održan u Luštici Bay u petak, 24.marta od 10 do 16 časova na promenadi u Marina naselju. To je finalna prilika za potencijalne kandidate da se susretnu sa timovima ovih poslodavaca i na licu mjesta saznaju sve o mogućnostima angažmana.

Jednodnevni sajmovi zapošljavanja su namijenjeni kandidatima koji žele da se informišu o različitim mogućnostima za angažman, na licu mjesta razgovaraju sa poslodavcem i predaju radnu biografiju. Poželjno je prethodno iskustvo u radu na sličnim pozicijama ali će prednost imati dobre komunikacione i organizacione vještine.

Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Develompment visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Kompanija na crnogorsko tržište donosi poslovnu praksu svjetske klase, nudi mogućnost dugoročnog radnog angažmana, konkurentne zarade i rad u dinamičnom orkuženju.

Informacije o radnim pozicijama dostupne su i na https://lusticabay.com/lustica-bay-sajam-zaposljavanja-u-pet-gradova/

Najčitanije