20 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay u znaku Dana zaljubljenih

Lustica Bay Marina

Zima na Jadranu, uživanje u rezidencijama i hotelu The Chedi Luštica Bay, gastro i šoping iskustvo na promenadi, odličan su predlog za februarski vikend


Luštica Bay je svojevrsna kulisa ljubavi, od ponedeljka 13. februara do nedelje 19. februara. U navedenom periodu, iglo, tj. winter dome na promenadi biće ukrašen najljepšim motivima ljubavi, uz ukusne slatko-slane delicije tima hotela The Chedi, i upotpuniti sjajnu agendu aktivnosti na ovoj destinaciji.

Romantična večera u restoranu The Spot, u sklopu hotela The Chedi Luštica Bay, zakazana je za utorak 14. februar. Specijalna večera na Dan Svetog Valentina počinje u 19 časova, po promotivnoj cijeni od 70€ za dvoje.

Vikend prije Valentinova je, takođe, u znaku ljubavi – 11. i 12. februara.  Kokteli i sushi plate, selekcija kolača i prosecco-a, kuvana vina po promotivnim cijenama, su ponuda Lobby bar-a i The Spot restorana hotela The Chedi, te sjajan predlog za izlet do ove destinacije.

Šoping na promenadi Luštica Bay još jedan je dobar razlog za dolazak – popusti u svim modnim jedinicama kao što su Bogner Fashion, Tenero Fashion, Ivana Ma London, Mood by 7 Hills, MC2 Saint Barth, a sjajni paketi tretmani njege kose, lica i tijela su  u Sophie’s Beauty Line-u.

Luštica Bay rezidencije, sa jedinstvenim pogledom na akvatorijum Jadrana, od studio apartmana do luksuznih penthouse-a, dostupne su od 99€ eura za noć; ponuda / cijena ukljucuje besplatan boravak za djecu, ali i benefite poput popusta u gastro i šoping jedinicama do 25%.  Edukativni i zabavni sadržaji u Dječjem klubu koji je otvoren za sve posjetioce, kreiraju sjajno iskustvo na obali. Luštica Bay tim stoji na raspolaganju za personalizaciju iskustva zimskih čari na obali. Bukirajte svoj boravak na Luštici Bay, putem e-mail adrese: rentals@lusticadevelopment.com.

Sve pogodnosti zimskog odmora u Luštici Bay, kao što su uživanje u prirodi, mir, privatnost, kancelarijski opremljen prostor za rad, mogućnost korišćenja The Chedi Spa sadržaja uz poseban popust, samo su neki od razloga, zašto zima na obali ima poseban šmek. Marina Village nalik na autentična ribarska mjesta na obali odiše i „načinom života“ koji je čist i autentičan Mediteran; ovdje se uživa u detaljima svakodnevice.

Najčitanije