14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay: Zimska čarolija je počela, pogledajte šta vas očekuje

Luštica Bay

Zimska čarolija na Luštica Bay-u traje od 2. decembra do 15. januara – zimski iglo sa delicijama, praznična vrteška za najmlađe, fotografije sa Djeda Mrazom, atraktivni sadržaji poput božićnog bazara i koncerata, kreiraće upečatljivo iskustvo i sjećanje na najljepše praznike.

Promenada Luštica Bay budi sva čula, od sjajnog novogodišnjeg vizuelnog identiteta i dekoracije do savšenih ukusa francuskih vafla, vrućeg kakao napitka i medenjaka.

Bajkoviti karusel očarao je djecu – svakog dana od 1. decembra do kraja januara ovo će biti sadržaj za najmlađe na Piazzi Centrale. Praznična zabava u decembru uključuje iznenađenja od Djeda Mraza, dok se zimske proslave nastavljaju u januaru.

Iglo inspirisan tradicionalnim zimskim marketima evropskih prestonica, omiljeno je mjesto susreta na promenadi – uživanje u slatkim poslasticama poput tradicionalnih bredela (elsaških Božićnih kolačića) i autentičnih evropskih kolača, a tu su i domaće delicije.

Zimski bazar . Luštica bay

Probajte dekadentno bogati foie gras u stilu Alsace (senzacionalni zimski ukus) i uživajte u pažljivo pripremljenim zimskim jelovnicima u elegantnim restoranima uz obalu, dok svijetla bljeskaju i presijavaju se u akvatorijum marine.

Detaljniji kalendar događaja pronađite na OVOM linku.

Najčitanije