17 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Development donirala sredstva za sanaciju karantina u Azilu za napuštene pse

Azil za pse Kotor -Tivat

D.O.O. “Komunalno Kotor“ potpisalo je ugovor o sponzorstvu sa Luštica Development Tivat, u cilju sanacije karantina, koji se nalazi u okviru azila za napuštene pse sa teritorija Opština Kotor i Tivat, a kojim upravlja DOO „Komunalno Kotor“, u iznosu od 11.527,00 eura.

Ova donacija je značajna za unapređenje uslova boravka pasa u azilu kao i za rad zaposlenih, nakon što su ove godine završeni radovi koji su se odnosili na betoniranje 400 m² azila i postavljanje nadstrešnice.

S obzirom na to da se svakodnevno primaju nove jedinke, primarno i neophodno je uređenje objekta za privremeni smještaj pasa, odnosno prijemnog odjeljenja-karantina, pred ulazak u kolektivni smještaj, a postojeći objekat je u lošem stanju.

Donacija je obezbijeđena u okviru Protokola o sponzorstvu, koji je zaključen između Luštica Development i Opštine Tivat, a kojim se Luštica Development, kao društveno odgovorna kompanija, obavezala da će pružiti finansijsku podršku djelatnostima organa lokalne uprave, javnim preduzećima i drugim subjektima, saopšteno je iz Komunalnog preduzeća Kotor.

Najčitanije