14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Mart u Portonovom: Mariachi tribute, italijanski specijaliteti, Burger Night, Tapas nedjelja i još mnogo toga

Portonovi

Ovog marta restoran Maison du Monde u Portonovom vas vodi na pravo putovanje oko svijeta (Maison du Monde – kuća svijeta).

U petak, 1. marta očekuje vas Mariachi Tribute. Od 12:00 do 23:00 na meniju će biti takosi, nachosi, burito, quesadille i još mnogo toga.

Povodom Dana žena, 8. marta, organizovaće Grčko veče uz poseban meni sa grčkim specijalitetima, a za dobru muziku će biti zadužen DJ koji će uz grčki ritam sa balkanskim hitovima zabaviti sve prisutne.

15.mart je rezervisan za “Burger Night” uz internacionalne hitove i DJ Goshu.

U subotu 16. marta organizuju “Gypsy night”. Uz živahne ritmove i emotivne melodije imaćete priliku da slušate romsku muziku u različitim stilovima kao što su flamenko i razne regionalne varijacije.

Zabava se nastavlja 23. marta za kada je planirano Latinsko veče uz plesne perfomanse grupe Revolucion iz Herceg Novog, a na meniju će biti tradicionalna jela iz Španije i Južne Amerike. Sledećeg dana, u nedjelju 24. marta očekuje vas Tapas nedjelja uz posebne menije, a 30. marta na meniju će biti italijanski specijaliteti uz akustičnu gitaru i DJ-a. U nedjelju, 31. marta služiće poseban brunch uz muziku uživo.

Za više informacije i rezervacije možete pozvati +382 63 480 545.

Portonovi

Pored Maison du Monde-a, u Portonovom ćete naći još mnogo razloga za posjetu tokom marta mjeseca. 

Chenot Espace Spa, u okviru One&Only Portonovi, povodom Dana žena pripremio je posebnu ponudu – bukirajte Spa apartman i uživajte u dvočasovnoj oazi mira i relaksacije. Paket podrazumijeva privatnu hidromasažu, osvježavajuć tretman od 50 minuta, pristup unutrašnjem bazenu, a praćen je i čašom šampanjca u baru Caminetti. Cijena ove posebne ponude je 350 eura za dvije osobe. Druga ponuda uključuje masažu od 25 minuta, ekskluzivan pristup unutrašnjem bazenu i spa centru, i takođe čašu šampanjca u restoranu Caminetti po cijeni od 85 eura po osobi.

One&Only Portonovi 31. marta organizuje uskršnji branč u La Verandi, uz neograničenu konzumaciju pića, fine zalogaje i muziku uživo, koja će doprinijeti prazničnom raspoloženju.

Za više informacija možete kontaktirati +382 31 691 001.

Najčitanije