22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Maškarada vrtiću poklonila karnevalsku alegoriju Štrumpfpečurku

Štrumpf pečurka u vrtiću

NVU “Maškarada” povodom polaska mališana u vrtić poklonila je vrtiću Bambi u Tivtu karnevalsku alegoriju Štrumpfpečurku, koja je izrađena povodom Drugog međunarodnog karnevala koji je održan ovog ljeta u Tivtu.

„Uvijek se trudimo da na najbolji način valorizujemo naš rad. Ogroman trud je uložen u izradu alegorije i željeli smo joj naći upotrebnu vrijednost i nakon završetka karnevala i primarne svrhe. Odlučili smo da je poklonimo vrtiću kako bi krasila dvorište i učinila ga još prijatnijim mjestom boravka naših mališana, koji će najviše uživati. Sigurni smo da je dvorište vrtića najprirodniji ambijent za Štrumpfpečurku i srećni smo što naš rad na ovaj način dobija novu dimenziju i kvalitet” saopštio je Goran Božović, menadžer tivatskog karnevala.

Zahvalnost Maškaradi na divnom poklonu u ime mališana izrazila je direktorka JPU Bambi Tivat, Katarina Hercegovac, konstatujući da će pečurka kao ukras dvorišta buditi dječiju maštu.

Štrumpfpečurku su izradili članovi Maškarade pod vođstvom glavnog meštra Damira Montića, a uz pomoć sredstava dobijenih od Opštine Tivat na konkursu za dodjelu sredstava nevladinim organizacijama.

Najčitanije