22 C
Kotor

Slušaj online radio

Mladi Judo kluba Tivat osvojili 14 medalja na međunarodnom turniru na Cetinju

Judo klub Tivat

Judo klub Tivat nastupio je u subotu na 17. Međunarodnom džudo turniru “13. novembar” koji organizovao Judo klub Crnogorac. Na turniru i ove godine učestvovao je veliki broj takmičara iz Crne Gore i regiona.

Judo klub Tivat nastupio je sa 24 takmičara i takmičarke.

“Osvojili smo 14 medalja, a Ema Baletina je proglašena za najbolju najmlađu poletarku turnira i osvojila tom prilikom pehar.  U Tivat smo donijeli 6 zlatnih medalja, 5 srebrnih i 3 bronzane medalje”, kazao je za naš portal trener Žarko Lalićević.

Judo klub Tivat

Zlatne medalje osvojili su:

Ema Baletina i pehar za najbolju najmlađu poletarku,Đordja Pean u kategoriji poletarki , Nikolija Adžić u kategoriji poletarki, Sara Tafovska u kategoriji mladje pionirke Mina Gogić u kategoriji mlađe pionirke, Hana Đukić u kategoriji mlađe pionirke

Srebrne medalje osvojili su:

Sofija Šućur u kategoriji mlađih poletarki, Mia Čičeklić u kategoriji mlađih poletarki, Aleksije Bratić u kategoriji poletaraca, Sofija Pean u kategoriji poletarki,  Žarko Sekulić u kategoriji starijih pionira.

Bronzanu medalju osvojili su:

Ksenija Kasalica u kategoriji mlađih poletarki, Lazar Arsić u kategoriji mlađih poletaraca, Dina Luković u kategoriji poletarki.

Ema Baletina – Judo klub Tivat

Do medalja zbog jake konkurencije nisu uspjeli da dođu i ako su pokazali dobre borbe: Novak Lazarević, Todor Zuber, Dunja Samardžić, Stefan Drakulović, Luka Bošković, Lazar Rikalo, Stefan Samardžić, Igor Božinović, Mihailo Popović, Nemanja Mijović.

Judo klub Tivat iz turnira u turnir vraća se u Boku bogatiji ne samo sa velikim brojem medalja i pehara, već i sa novim iskustvima, osmjesima, svaki put sa novim vjetrom u leđa.

Judo klub Tivat

Turniri koji su iza nas su u jedno i priprema našoj djecu za veliki međunarodni turnir koji se tradicionalno održava u čast grada Tivta povodom Novembarskih dana, a koji se odražava 25. novembrau sportskoj dvorani Župa.

Zahvalni smo roditeljima koji su nam pružili veliku podršku na ovom turniru u Cetinju. Nastavljamo sa treninzima i pripremama za nove izazove, poručuju iz kluba.

Najčitanije