17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Judo klub Tivat uspješan na 41. međunarodnom kupu Mimoza u Igalu

Judo klub Tivat

Judo klub Tivat učestvovao je juče na 41. međunarodnom kupu Mimoza u Igalu. Turnir je okupio oko 400 takmičara i takmičarki, i klubove iz Crne Gore, Srbije, BIH, i Hrvatske.

Takmičare Judo kluba Tivat nji 32 vodili su treneri Igor i Danijela Tatar, Žarko Lalićević i Anđela Gojković.

Judo klub Tivat osvojio je dva pehara na turniru! Prvi u kategoriji za najbolje poletarke, a drugi za osvojeno ekipno treće mjesto.

Takođe je i u samoj završnici organizator turnira zauzeo drugo mjesto na sveukupnom plasmanu, a koje je pripadalo Judo klubu Tivat sve do samog kraja. Elektronski smo pratili i mi i roditelji, tako da smo svi ostali iznenađeni, da se i to može desiti. Primjedbe nam nisu usvojene, valjano obrazloženje nismo dobili, žalbe sudijskoj komisiji podnijete, ali sve uzalud.

Svakako radost naše djece, zahvalnost i podrška njihovih roditelja nama, daju nam vjetar u leđa da radimo još jače i uzdignemo se iznad svega. Primjerima i stazama kojima gazimo, stvaramo put za našu djecu i generacije koje dolaze.

Za Judo klub Tivat pojedinačni rezultati izgledaju ovako: Ema Baletina zlatna medalja, Mina Gogić zlatna medalja, Ksenija Kasalica zlatna medalja, Amelia Waddington zlatna medalja, Lazar Rikalo zlatna medalja, Hana Đukić zlatna medalja, Helena Tripinović srebrna medalja, Nikolija Adžić bronzana medalja, Sofija Šućur bronzana medalja, Elena Škrivan bronzana medalja, Hanife Goza bronzana medalja, Dina Luković bronzana medalja, Lazar Mijović bronzana medalja, Sara Tafovska bronzana medalja, Bojana Praščević bronzana medalja

Ostatku ekipe koji je učestvovao na turniru, nedostajalo je malo više sportske sreće, a i samih priprema, na čemu ćemo raditi odmah sa prvim treninzima koji nam dolaze. Svakako smo i više nego zadovoljni, jer u zadnjim turnirima na koje je učestvovao Judo klub Tivat, dospjeli smo u sami vrh po sveukupnom plasmanu.

Dokaz smo da se marljiv rad na kraju uvijek isplati, zadovoljstvo nam je raditi sa ovako divnom djecom, i roditeljima još jednom veliko hvala na bezrezervnoj podršci, poručuju iz Judo kluba Tivat.

Najčitanije