21 C
Kotor

Slušaj online radio

Montenegro Airlines počeo letjeti za Leipzig i München

MA avion foto planepics.org
Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines započeo je redovan saobraćaj ka novim destinacijama Leipzigu i Münchenu, čime su još dva evropska grada dodata u ljetnju ponudu destinacija ka kojima će ove sezone saobraćati naš avio prevoznik.
“Letovi ka ovim destinacijama obavljaće se dva puta sedmično i to četvrtkom i nedjeljom sve do 28.oktobra”, saopšteno je iz Montenegro Airlinesa.
Predstavnici minhenskog aerodroma dočekali su prvu komercijalnu direktnu liniji Montenegro Airlinesa, kao i predstavnike nacionalne avio kompanije i NTO CG , nakon čega je upriličen koktel dobrodošlice.
Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje, i za Crnu Goru predstavlja značajno tržište kada je u pitanju turizam. Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi i tokom prošle godine kontinuirano i posvećeno radio na unapređenju avio dostupnosti naše zemlje sa Njemačkom.
Tokom ove  ljetnje sezone Crna Gora će preko Montenegro Airlinesa biti povezana sa četiri njemačka grada (Frankfurt, Duesseldorf, München i Leipzig), što će svakako uticati na rast broja prevezenih putnika sa tog tržišta za ovu godinu.
Podsjećamo, nacionalna avio-kompanija će ove sezone povezati Crnu Goru s 30 destinacija u 15 država Evrope.

Najčitanije