19 C
Kotor

Slušaj online radio

Morsko dobro plasiralo novu mobilnu aplikaciju “Montenegro Beaches”

Klikom do plaže

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je ovog ljeta plasiralo novu mobilnu aplikaciju “Montenegro Beaches” a svi ljubitelji mora i sunaca samo jednim klikom mogu stići do svojih omiljenih plaža.

Aplikacija je namjenjena prvenstveno turistima, posjetiocima crnogorskog primorja, kako bi lakše odabrali željenu plažu, ali i mještanima koji žele da bolje upoznaju crnogorsku obalu.

Pored svih crnogorskih plaža, dostupne su i ažurirane informacije o kvalitetu morske vode i turističkim i ugostiteljskim objektima na obali. Aplikacija je pogodna i za unapređenje usluga – rezervaciju ležaljki i mjesta u plažnim barovima duž crnogorskog primorja.

Klikom do plaže

Aplikacija nudi mogućnost navigacije, pa pritiskom na opciju “See the route” otvara se “Google” mapa sa navođenjem korisnika do svih plaža, marina, pristaništa. Prilikom odabira lokacije aplikacija će izračunati kilometražu od trenutne lokacije korisnika, a potom iscrtati najkraću rutu do odredišta.

Aplikacija “Montenegro Beaches” se može preuzeti na Play Store-u i na Apple Story ili putem  linka  https://montenegrobeaches.app/  gdje možete vidjeti više informacija o samoj aplikaciji, a namjenjena je za sve Android i IOS uređaje. Izrađena je pomoću najnovijih tehnologija da je korisnici mogu koristiti na jednostavan način – KLIKOM DO PLAŽE.

Nakon što je jednom preuzeta, aplikacija radi po potrebi i u OFFLINE ražimu.

Najčitanije