16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

MSC Cruises planira do Uskrsa ponovno pokretanje krstarenja u Grčkoj

Kruzer – Costa – Foto: Gcaptain

MSC Cruises su u svome priopćenju za medije objavili kako sarađuju s grčkim Ministarstvom turizma i drugim vlastima na ponovnom otvaranju lokalnih usluga na vrijeme, kako bi opsluživali putnike s kruzera koji će biti u posjetu Grčkoj, počevši od nadolazećih Uskršnjih praznika.

Tvrtka je također objavila da otkazuje sva predviđena krstarenja MSC Magnifice do 29. aprila; piše Cruise Industry News.

Prvobitno je planirano da se brod vrati u službu 14. februara s programom putovanja prema Grčkoj; no MSC Magnifica će biti zamijenjen drugim MSC-ovim kruzerom za plovidbe istočnim Mediteranom, uključujući Grčku, tijekom uskrsnog razdoblja i tijekom ljetne sezone.

Gostima koji su rezervirali putovanje na MSC Magnifici bit će ponuđena mogućnost da rezerviraju svoj MSC Cruises odmor na jednom od drugih kruzera.

MSC Grandiosa trenutno izvodi tjedna krstarenja koja polaze svake nedjelje iz Genove u Italiji, a pristaju u Civitavecchiji, Napulju, Palermu ili Cagliari u Italiji, te u Valetti na Malti. Ukrcaj je dostupan iz svake luke u Italiji.

Najčitanije