8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

MSC dostigao novu prekretnicu, svi žele putovati, u oktobru srušili rekord…

Kruzer MSC u Boki – foto Boka News

MSC Cruises je dostigao novu prekretnicu s više rezervacija u 10. mjesecu 2022. godine nego u bilo kojem drugom mjesecu u čitavoj svojoj povijesti. Potvrđeno je gotovo 400.000 rezervacija putnika tokom proteklog mjeseca na itinererima za sezone zima 2022/2023 i ljeto 2023.

Na brodovima je popunjenost veća od prosječne razine za obje sezone: zimu 2022/23 i ljeto 2023. Kompanija je primijetila povećane rezervacije na svim programima uključujući i najnoviju perjanicu flote, brod MSC World Europa, zatim MSC Seascape koji će uskoro biti isporučen te MSC Euribia koji će se floti pridružiti sredinom sljedeće godine.

Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa, je rekao: „Oktobar je bio najjači mjesec po pitanju rezervacija u čitavoj povijesti našeg brenda. To odražava kontinuirana snažna ulaganja u našu flotu koja je jedna od najmodernijih u industriji s pet novih savremenih brodova isporučenih u posljednje tri godine, te više od bilo kojeg drugog brenda u periodu od 2017. godine. Naši gosti i partnerske putničke agencije također cijene kontinuirano poboljšanje doživljaja koje pružamo na našim elegantnim brodovima, izvanredan niz dostupnih itinerera kao i našu predanost održivosti okoliša.“

„Klijenti također odabiru našu ponudu zbog izvrsne vrijednosti za novac koju predstavlja all-inclusive odmor na krstarenju, naročito u današnje doba. Primjećujemo snažnu potražnju u srednjoročnom i dugoročnom razdoblju do te mjere da gosti i putničke agencije počinju već sad potvrđivati rezervacije kako bi izbjegli nezadovoljstvo zbog nemogućnosti pronalaska savršenog odmora za svoje klijente za nekoliko mjeseci. Ovi rezultati nagrađuju dugoročnu viziju zbog koje je MSC Grupa nastavila svoje poslovanje i tijekom pandemije, s ulaganjima ne samo u nove brodove već i u kvalitetu doživljaja za goste.“, dodao je  Onorato.

Najčitanije