13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Na Crvenoj glavici kreće izgradnja hotela sa pet zvjezdica

Budva – foto Boka News

U Opštini Budva, na Crvenoj glavici, kreće izgradnja novog hotela sa pet zvjezdica, čija vrijednost će iznositi 60 miliona EUR, saopšteno je nakon sastanka vicepremijera Dritana Abazovića sa predstavnicima ruske kompanije Dobrov & Family Group.

Predstavnici Dobrov & Family Group upoznali su Abazaovća sa planom realizacije projekta na Crvenoj glavici i benefitima koje će izgradnja tog hotelskog kompleksa donijeti za sveukupnu turističku ponudu Budve i crnogorskog primorja.

Oni su, kako je saopšteno iz Kabineta potpredsjednika Vlade, istakli da ukoliko realizacija bude išla planiranim tokom, novi prestižni hotel može biti završen do kraja 2024. godine.

Foto Vlada CG

„Investitori su upoznali potpredsjednika Vlade sa planom o mogućem uspostavljenju saradnje sa jednim od najvećih hotelskih brendova, koji bi upravljao kompleksom na Crvenoj glavici“, navodi se u saopštenju.

Abazović je kazao da će izgradnja prestižnog hotelskog kompleksa na Crvenoj glavici donijeti nove vrijednosti u turizmu Crne Gore, posebno imajući u vidu značaj turizma kao jedne od najvažnijih privrednih grana naše države.

Izvor:Mina

Najčitanije