16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Na jubilarnom 10. Međunarodnom moto skupu preko 200 klubova, sjajno druženje i atmosfera

Moto skup HN – foto RTHN

Koncertima rok grupe „Infuzija“ iz Bratunca i „Sevdah rock connection“ iz Niša sinoć je završen 10. Međunarodni moto skup, u organizaciji MC “Cruiser”, koji je okupio preko 200  klubova iz Crne Gore i regiona. Posjetioci su  uživali u sjajnom druženju, bogatom muzičkom programu, bajkerskim igrama, ali i defileu moćnih dvotočkaša.

Organizatori su se potrudili da program povodom jubileja bude  kvalitetniji, bogatiji i atraktivniji. Dejan Dabović iz MC Cruiser kazao je da se ovog vikenda u regionu održava 13 moto skupova, a  velika posjećenost njihovom moto skupu potvrđuje da su uspijeli.

-Mi smo okupili preko 200 klubova. Iz nekih klubova je došlo preko 20 članova. Jedna velika brojka ljudi i motora. Organizovali smo bajkerske igre, a najbolji su dobili vrijedne nagrade. Priredili smo iznenađenje za naše osnivače klubova. Imali smo bakljadu i vatromet, kazao je Dabović.

Moto skup HN – foto RTHN

Svake godine na moto skupu u Igalu su članovi MK Nacionalna klasa iz Jagodine, a predsjednik Saša Nikolić ističe da im je mnogo lijepo.

– Svaka čast organizatorima i svake godine je sve bolje i bolje, kazao je Nikolić.

Elvir Rubjer iz MK „Goražde“ kazao je da je  čast i zadovoljstvo biti na ovakvoj manifestaciji.

-Prelijepa atmosfera, divni domaćini.  Sve pohvale i za defile i organizaciju. Imamo more, koncert sve je odlično, kazao je Rubjer.

I članovi MK Noćni vukovi dolaze svake godine.

-Odličan moto skupo, dobra muzika, odlični domaćini. Imaju i zimsku moto žurku, često se družimo i ovo je u kalendaru kluba obavezan događaj kojem prisustvujemo, kazao je Vukoman Bulatović.

MK Čoper koji ima članove iz cijele Srbije, Bosne, Amerike i Italije je drugi put na ovoj manifestaciji najbrojniji klub.

-Sa domaćinima tradicionalno smo u mnogo dobrom odnosima i sigurno je ovo jedini moto skup na kojem smo najbrojniji, kazao je Branislav Pantović.

Iz MC Cruser zahvali su Opštini Herceg Novi, gradskoj Turističkoj organizaciji i sponzorima koje su i ih ovoga puta podržali.

Izvor:RTHN

Najčitanije