20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Nagrada “21. Novembar” zaposlenima u Opštoj bolnici i Domu zdravlja Kotor

Bolnica Kotor – foto Boka News

Nagrada “21. Novembar” za nesebičan trud i požrtvovanje u borbi za zdravlje i živote građana Opštine Kotor tokom pandemije virusa Covid 19, ove godine je pripala zaposlenima u Opštoj bolnici Kotor i Domu zdravlja Kotor –  saopšteno nam je iz lokalne uprave.

Prenosimo , odnosno, odluku o dodjeli Nagrade za 2021.godinu koje nam je proslijeđeno iz Opštine Kotor..

“Godina iza nas protekla je u znaku intenzivne borbe sa do danas nepoznatim virusom koji je promijenio način funkcionisanja savremenog čovječanstva. U fokusu su se našli stubovi društva, ustanove i zaposleni koji se bore za zdravlje i ljudske živote. Obično u sjenci, istupili su herojski i hrabro se uhvatili u koštac sa nepoznatim. U ovom teškom periodu, medicinsko i nemedicinsko osoblje u svim zdravstvenim ustanova na teritoriji naše opštine pokazalo se kao glavni oslonac i nada da nismo sami, da ćemo zajedno prevazići situaciju u kojoj se nalazimo. Oni su svoje živote izložili rizicima zarad opšteg dobra i sigurnosti cijele zajednice stavljajući javni interes iznad sopstvenog.

Zato, nagradu „21. Novembar”, posebno priznanje Opštine Kotor koje se dodjeljuje za zasluge i rezultate od posebnog značaja za naš grad, uz veliku zahvalnost, dodjeljujemo zaposlenima u Opštoj bolnici Kotor i Domu zdravlja Kotor” – kaže se u saopštenju Žirija za dodjelu nagrade “21.novembar”.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije