18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Nagrađeno 20 najboljih u industriji superjahtinga: U Porto Montenegru održana dodjela THE CREW nagrada

THE CREW AWARDS – Porto Montenegro

Po prvi put u svom dugogodišnjem poslovanju, luksuzna tivatska marina Porto Montenegro, dobila je priliku da u saradnji sa Međunarodnom asocijacijom članova posade (ACREW), bude domaćin svjetskog događaja THE CREW AWARDS, poznatijeg i kao dodjela ,,Oskara“ članovima posade, koji su se u industriji superjahti, istakli kao najbolji u prethodnoj godini.

Svečana ceremonija dodjele priznanja održana je sinoć u Auditorijumu Doma vojske na Seljanovu, a na spektakularnom događaju koji je organizovan petu godinu zaredom, nagrađeni su profesionalci u 20 kategorija. Više od 200 kapetana, članova posade i stručnjaka iz svijeta nautike, prošetalo je crvenim tepihom i uživalo u kvalitetnom zabavno-umjetničkom programu.

Nakon interesantnih nastupa kojima su promovisani lokalna muzička kultura i crnogorsko narodno kolo, zvanicama je dobrodošlicu poželio izvršni direktor Porto Montenegra David Margason.

David Margason – THE CREW AWARDS – Porto Montenegro

“Još 2017. godine, kada sam se pridružio timu Porto Montenegra, želio sam da napravimo događaj posvećen superjahtingu. Veliko nam je zadovoljstvo što nam se ukazala prilika da ga u saradnji sa Acrew-om, koji je naš sjajni partner, konačno organizujemo. Bez obzira da li vas interesuje plovidba, provod, odmor i edukacija, mi smo posvećeni vama. Ovo je vaše veče i nadamo se da ćemo vas ponovo ugostiti,“ poručio je Margason.

Prethodnih dana, za sve posjetioce bile su organizovane raznovrsne aktivnosti, sa čijim detaljima nas je takođe upoznao pr menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

,,Veliko nam je zadovoljstvo što smo ovog oktobra, bili u prilici da ugostimo više od 200 delegata iz cijelog svijeta. Imali smo privatni let iz Barselone sa više od 100 delegata, kao i dolaske različitih nominovanih, članova posade i ljudi koji su željeli da budu u Crnoj Gori ova dva dana. Željeli smo da im napravimo jedan dobar ugođaj. Ne samo da smo imali dodjelu nagrada, već smo organizovali i krstarenje Bokom, pješačku turu ka Gornjoj Lastvi, paintbal. Naša ideja je bila da jednim ovakvim događajem, što više produžimo sezonu,“ kazao je Kalezić.

THE CREW AWARDS – Porto Montenegro

Jedna od nagrađenih u kategoriji briga o putnicima i članovima posade, Kayla Viljoen, nije krila oduševljenje nakon što je saznala da su je kolege i stručni žiri, uprkos teškoj konkurenciji, odabrali za najbolju.

,,Hvala vam. Velika mi je čast što sam bila nominovana za ovu nagradu. Hvala svima koji su me podržali i bodrili. Ovo je samo podstrek za budući rad. Kao i do sada, nastaviću da vodim računa o svojoj ekipi,“ izjavila je Viljoen.

THE CREW AWARDS – Porto Montenegro

Nakon trosatne dodjele nagrada i dijeljenje pozornice sa poznatom voditeljkom Andreom Lekić, suvlasnik Acrew-a Onno Ebbens, sumirao je utiske.

“Veoma sam uzbuđen. Veče je bilo sjajno, Porto Montenegro je sjajan, moj tim je takođe nevjerovatan. Očigledno, svi smo bili posvećeni odavanju priznanja članovima posade, najboljim finalistima i sponzorima. Partnerstvo sa Porto Montenegrom takođe je bilo odlično. Imali smo priliku da radimo sa profesionalcima. Kraj je sezone. Znali smo da su svi imali jako zauzeto ljeto i namjerno smo odabrali oktobar, kako bi se zajedno opustili i uživali nekoliko dana,“ zaključio je Ebbens.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije