8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Najbolja prvomajska žurka vas očekuje u Herceg Novom

Foto Portonovi

Tokom prvomajskog vikenda u Herceg Novom će biti organizovan veliki koncert Dejana Petrović Big Benda u rizortu Portonovi.

„Dragi prijatelji, najbolja prvomajska žurka vas očekuje u Herceg Novom“, kaže Dejan Petrović i poziva da im se pridružite 30. aprila na Portonovi marina trgu.

„Dođite da zajedno napravimo najluđu žurku uz more, muziku i vino. Put pod noge, pravac Herceg Novi“, poručuje Petrović.

Ovim koncertom biće simbolično označen početak turističke sezone i najavljeno ljeto za pamćenje u Herceg Novom, i to upravo uoči Prvog maja, koji za mnoge u ovom gradu znači i početak kupališne sezone.

Dejan Petrović Big Band

Publiku će za nastup Dejan Petrović Big Benda zagrijati novski bend Low Voltage, a početak programa zakazan je za 20.30 časova.

Koncert Dejan Petrović Big Benda bio je planiran na zatvaranju ovogodišnjeg Praznika mimoze, ali je zbog nepovoljnih vremenskih uslova odgođen i zakazan za 30. april. Organizatori su Opština Herceg Novi, Javna ustanova kulture „Herceg fest“, Turistička organizacija Herceg Novi i rizort Portonovi.

Najčitanije