14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Narod pobjeđuje: DPS se više neće vraćati na vlast…

Narod pobjeđuje – Da zapečatimo

Analiza jučerašnjih izbora će tek uslijediti, ali dvije stvari su sigurne: DPS se više neće vraćati na vlast u gradu a ideja naroda pobjeđuje ponovo dominira, saopšteno je danas iz koalicije Narod pobjeđuje.

Zahvaljujemo se svim građanima Tivta koji su nam ukazali povjerenje i dali podršku za rukovođenje opštinom i u budućem periodu, da je DPS vlast u Tivtu  dio ružne prošlosti grada pokazuje činjenica da je njihova koalicija u odnosu na prošle izbore izgubila trećinu glasova koje je imala. Istovremeno su politički subjekti ranije koalicije Narod pobjeđuje imali preko 500 glasova više u odnosu na prethodne izbore. Istorijska pobjeda od 30.08.2020 godine  potvrđena je i debaklom DPS-a na lokalnim izborima u ostalim gradovima Crne Gore a posebno u Podgorici gdje je najprijatnije iznenađenje napravio naš koalicioni partner Evropa Sad. Čestitamo na izbornom rezultatu DF, Krtoljskoj listi, BF i TA sa kojima ćemo u najskorije vrijeme započeti razgovore o konstituisanju skupštinske većine.

Tivat će nastaviti da se razvija kao moderan mediteranski grad, otvoren za sve, a zadatak nove gradskeadministracije pod vođstvom  ŽK biće unapređenje lokalne infrastrukture.

Koalicija narod Pobjeđuje

Najčitanije