11.3 C
Kotor

Slušaj online radio

“Naše veče” u nedjelju 30. jula u Portonovom

Portonovi

Prvi put u Portonovom, u nedjelju 30. jula od 21 sati pred publikom na prelijepom Vista trgu, Ivan Bosiljčić uz pratnju vrhunskih muzičara će predstaviti svoj autorski projekat “Naše veče”.

Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih pjesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i drugih je ono u čemu će publika uživati na jednoj od omiljenih lokacija posjetilaca Portonovog.

Ovo muzičko-poetsko veče predstavlja kombinaciju različitih umjetničkih formi i obrada popularnih muzičkih tema od 60-ih godina do danas i izaziva veliko interesovanje kako domaće tako i inostrane publike.

Ivan Bosiljčić, pored dramskog, ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnik je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspješnih televizijskih uloga.

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima regiona, ali i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na lslandu.

Jedini način da se uvjerite zašto su reakcije publike ovako burne je da to sami doživite već ove nedjelje u Portonovom.

Karte je moguće kupiti online, putem Gigstix website-a, a uz svaku kartu uključena je i čaša vina kao znak dobrodošlice.

Kalendar događa u Portonovom dostupan je na OVOM linku.

Najčitanije