24 C
Kotor

Slušaj online radio

Navijači Sutjeske napravili incident na Pinama – Reagovanje predsjednika Opštine Tivat

Pine – foto Radio Tivat

Navijači Sutjeske prije utakmice Arsenal – Sutjeska koja je počela u 14 časova, paradirali su gradom u pratnji policije. Incident se desio kada je jedna osoba ušla među njih, a oni su počeli da prave nerede na Pinama, tako što su uzimali staklene čaše i flaše sa stolova i gađali ljude koji su sjedali u kafićima, prenosi Radio Tivat.

Video Radio Tivat

Policija je pokušala da obuzda masu, ali nažalost, nekolicina građana je prošla sa povredama. Jedan od navijača je čak bacio biciklo na goste lokala, što se može vidjeti na snimku. Na Pinama se nalazio veliki broj žena sa djecom.

Srećom, pa je incident brzo završen. Navijači su, uz pratnju policije, nastavili prema stadionu Arsenala, a kako sa terena saznajemo, u 25. minutu na teren je bačena petarde.

Video Radio Tivat

Reagovanje predsjednika Opštine Tivat

“Najoštrije osuđujem incident koji se danas desio na Pinima i apelujem na Upravu policije da se u što kraćem roku utvrdi odgovornost huligana koji su učestvovali u incidentu, ali i  onih službenika policije/odgovornih lica koji su dozvolili da se navijačka grupa kreće van unaprijed utvrđene trase. Ovakvi događaji ne služe na čast nikome, a najmanje onima koje okuplja sport i ljubav prema fudbalu. Nadam se da se ovakvi izgredi neće ponavljati u Tivtu, ali ni u drugim crnogorskim gradovima” – kaže se u reagovanju predsjednika Opštine Tivat, Željka Komnenovića.

Najčitanije