16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Nostalgija živi: ISKRA se vraća nakon 20 godina u Crnu Goru!

Kompanija Cerovo je postala ovlašćeni distributer i serviser slovenačkog proizvođača mašina, alata,  malih kućnih aparata, grejnih tijela i baštenskog programa ISKRA.

ISKRA koja sa sobom nosi tradiciju dugu preko 70 godina, opravdanu kvalitetom i povjerenjem potrošača sada se vraća u modernizovanom ruhu novog vremena i sa sobom donosi novu paletu proizvoda usmjerenih majstorima, ali i potrebama domaćinstva u kući i bašti.

Kompanija Cerovo je ovlašćeni distributer ovog renomiranog slovenačkog brenda za Crnu Goru.

Kao što i sam naziv kaže, ISKRA, osnovana na kraju Drugog svjetskog rata, označava nadu u bolje sjutra, nove početke i ljepša vremena

Tada, na pragu napretka i modernizacije tehnologije, „ISKRA” je za kratko vrijeme postala neprikosnoveni lider koja je upravo modernim, kvalitetnim i uvek pouzdanim proizvodima koje je plasirala na tržištu opravdavala svoje povjerenje kod potrošača.

ISKRA

– „ISKRA” je iskoristila idealne okolnosti na tržištu, primjenjujući poslovnu politiku na najvišem nivou istovremeno usvajajući i plasirajući nove trendove i tako se od skromnog malog preduzeća vinula u tehnološke visine i postala gigant sa preko 35.000 zaposlenih na svom vrhuncu! Svoje proizvode sa polja elektromehanike, elektronike, telekomunikacija i automatizacije već više od sedam decenija uspješno plasira kako na domaće, tako i na evropsko tršište – poručuju iz renomirane slovenačke kompanije.

S početkom novog milenijuma, „ISKRA” i dalje ponosno drži svoje mjesto na tržištu, ali sada u potpunosti izmenjenoj poslovnoj strukturi usklađenoj sa potrebama i trendovima koje zahtjeva život u 21. vijeku.

Inicijalna i svakako provjerena poslovna filozofija „ISKRE” ostaje nepromjenjena. Kvalitet, pristupačna cijena i moderan dizajn čine osnovu jednog uspješnog brenda!

ISKRA

Uz ovakvu politiku sa kojom je i krenula putem rasta i razvoja na tršištu, „ISKRA” nastavlja da gradi svoju tradiciju i vraća se i na tržište Crne Gore gdje vrlo brzo. Nostalgično osvaja srca starih potrošača, ali dobija i zaslužene nove simpatije

Mali kućni aparati, ručni, električni I akumulatorski alat i baštenski program, tj.moterne šege, trimeri I kosilice „ISKRE” zahvaljujući Cerovu ponovo su dosupna stanovnicima Crne Gore!

Asortiman malih kućnih aparata koji možete pogledati na sajtu kompanije Cerovo čine svi neophodni proizvodi za udobnu i modernu svakodnevicu, kao što su: mikseri, štapni mikseri, fenovi, pegle, tosteri , blenderi, cjediljke, vage, indukcione ploče, mašine za meso, roštilji, kuvala itd. Različite vrste grejnih tijela, tj uljni radijatori, konvertorske grijalice, električne grijalice itd,  takođe su dio modernog regularnog asortimana „ISKRE”, dok u baštenski program uključeni proizvodi za održavanje lijepog i urednog vrta.

Vodeći se kvalitetom, „ISKRA” nastavlja da ulaže u modernizovane proizvode i ponovo vraća svoje proizvode u domove, ali i u radionice sa svojom linijom kvalitetnog malog ručnog alata.

Ovlašćeni distributer i serviser brenda ISKRA za tržište Crne Gore je kompanija Cerovo u čijim poslovnicama ili web shop-u možete pronaći cjelokupan Iskrin asortiman.

Uvjerite se u tradiciju dugu više od sedam decenija i kvalitet koji uprkos novim vremenima, ne mijenja standard!

Najčitanije