33 C
Kotor

Slušaj online radio

Novgodišnje čestitke djece Tivta

Novogodisnje cestitke djece Tivta

Djeca Tivta učenici osnovnih i srednjih škola, pa i oni najmlađi vrtićkog uzrasta posjetili su Opštinu Tivat i predsjednika opštine Željka Kokmnenovića i prenijeli mu najljepše želje povodom predstojećih praznika. Tradicionalni susret djece i prvog čovjeka Tivta organizuje se na inicijativu NVU “Djeca Tivta”, uz organizacionu podršku Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Tivat.

Tokom susreta mogle su se čuti recitacije, praznični stihovi i želje da se grad razvija i bude još ljepše mjesto za svu djecu. “Uz Vašu podršku vjerujemo da možemo zajedno ostvariti još veće rezultate i unaprijediti naše školsko okruženje” – stoji u čestitki Đačkog parlamenta OŠ “Drago Milović”.

Predsjednik opštine zahvalio je djeci na lijepim željama i najavio da se u narednoj godini očekuju radovi na poboljšanju uslova za njihov boravak u školama i vrtićima. “Tivat je teritorijom mala opština i trudite se da doprinesete njegovom razvoju i napretku. Tivatski đaci su uvijek bili prepoznati kao vrlo uspješni. Cilj svih nas je da to bude tako i u budućnosti” – istakao je Komnenović. On je djeci čestitao Novu godinu i uputio rječi zahvalnosti roditeljima, vaspitačima, nastavnicima, svima onima koji utiču na to da djeca Tivta izrastu u dobre ljude.

U “Novogodišnjoj čestitki” učestvovali su učenici OŠ “Drago Milović”, đaci OŠ “Branko Brinić”, SMŠ “Mladost”, Muzičke škola Tivat, mališani iz JPU “Bambi” i korisnici “Dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat”. Susretu su prisustvovali direktori i nastavnici pomenutih javnih ustanova, Slavica Vulanović u ime NVU “Djeca Tivta”, Džafer Brahimi u ime NVO “Udruženje Egipćana” i Olivera Mišković Vidojević sekretarka za društvene djelatnosti u Opštini Tivat.

Najčitanije