9 C
Kotor

Slušaj online radio

Novi Sad: Crna Gora promovisala novogodišnju ponudu u sklopu Večeri Međunarodnog sajma turizma

Foto Mediabiro

Novosadski sajam i Regija-partner Boka Kotorska organizovali su u Titovim salonima, na Petrovaradinskoj tvrđavi, Veče Međunarodnog sajma turizma na kojem je promovisana novogodišnja ponuda i predstojeća zimska sezona u Crnoj Gori.

“Imajući u vidu da Crna Gora ima raznovrsnu ponudu, očekujemo uspješnu zimsku sezonu. Unaprijeđenost turističke ponude i destinacijskog imidža Crne Gore, pokazuju statistički podaci o posjećenosti destinacije i brojna priznanja iz inostranstva. Jedan od njih koji je pozicionirao Crnu Goru među najatraktivnijim destinacijama je istraživanje Evropske komisije za putovanja (ETC), prema kojem se naša zemlja u kontinuitetu nalazi među top deset najbolje ocijenjenih destinacija u njihovim mjesečnim istraživanjima. Vjerujemo da će se takvi rezultati nastaviti tokom sezone, a tu su nam posebno važni gosti iz Srbije, tako ćemo se u narednom periodu truditi da što više promovišemo destinaciju na ovom tržištu“, poručila je predstavnica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO CG), Milena Vujačić.

Foto Mediabiro

Utiske sa prvog dana predstavljanja na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, podijelila je direktorica Turističke organizacije Tivat (TO Tivat) Nina Lakičević.

Nina Lakičević – Foto Mediabiro

“Jako smo zadovoljni kolika je bila posjećenost. Posjetioci su veliko interesovanje iskazali za novogodišnji program, što nam jeste bio cilj da iskoristimo Novosadski sajam, kako bi prezentovali ono što smo pripremali za zimske mjesece. Ove godine smo pripremili bogat novogodišnji sadržaj koji će trajati od 15. decembra do 15. januara. Akcenat ću staviti na 30. decembar i dječju Novu godinu i 31. decembar, kada nas u novogodišnju noć uvode Bojan Delić i Haris Džinović. Za reprizu nas očekuju AkademiA bend i Aco Pejović.

Crna Gora promovisala novogodišnju ponudu

Svake subote i nedjelje, u trajanju od mjesec dana, imaćemo koncerte na gradskoj rivi Pine, gdje će biti postavljene novogodišnje kućice. Potrudićemo se da uz dobru muziku i zabavu, posjetioci uživaju u lijepoj gastronomskoj ponudi“, zaključila je Lakičevićeva.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije