19.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Novljani bez premca na 13. Kupu rombuna

Kup rombuna

U okviru Dana opštine Herceg Novi, u organizaciji kluba Sportskih ribara Igalo i Saveza Sportskih ribara Crne Gore, u subotu je održan 13. Kup rombuna “Memorijal Milovan Miško Vujičić”, na kojem je učestvovalo 87 takmičara iz 29 kluba iz regiona i Crne Gore.

Prvo mjesto je pripalo ekipi Ribara iz Baošića, u sastavu: Zdravko Damjanović, Marko Vujisić, Dejan Sijerković, druga je Nirvana iz Herceg Novog, u sastavu Nikola Cvitković, Boris Šuntić, Predrag Spasić, treća Sabljarka iz Meljina: Ljubinko Vrbnjak, Svetozar Knežević i Jovo Mrvaljević. Četvrto mjesto je pripalo ekipi Sipa iz Tivta u sastavu: Radovan Popović, Božidar Buzić i Tomo Cvetković, a peto mjesto je ekipi Gran Pri II (Kotor) u sastavu: Eldin Senanović, Milena Bosnić i Veljko Perunović.

Najbolji pojedinac takmičenja je Edin Senadović iz kluba Grand Prih II iz Kotora. Drugi i treći su klupski drugovi Zdravko Damjanović i Marko Vujisić, a poredak između njih odlučio je broj ulovljene ribe. Četvrti je Ljubinko Vrbnjak iz tima Sabljarka.

Photo: Boka News

Organizacija takmičenja bila je na visokom nivou, a Željko Kosić i Mladen Rostović sa saradnicima odlični domaćini.

Najčitanije