15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Novljanin odbio da uradi alkotest, dobio 25 dana zatvora

Herceg Novi – hapšenje

Sud za prekršaje u Budvi, Odjeljenja u Herceg Novom izrekao je Đ.B. (33) iz Herceg Novog kaznu zatvora u trajanju od 25 dana zbog odbijanja da se povrgne alkotestiranju.

“Nakon okončanog dokaznog postupka, dana 12. aprila sudija Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić, izrekao je okrivljenom Đ.B. (33) iz Herceg Novog, kaznu zatvora u trajanju od 25 dana, uz koju kaznu mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet mjeseci i tri kaznena boda”, navodi se u saopštenju suda za prekršaje u Budvi koje potpisuje predsjednik Marko Đukanović.

Naime, kako se navodi, dana 04. aprila oko 12 časova, Upravi policije OB Herceg Novi, je od strane građana prijavljeno da jedno vozilo koje se kretalo magistralnim putem iz pravca Meljina u pravcu Igala, krivuda putem, i da se to vozilo zaustavilo uz potporni zid preko puta Garni hotela “Krušo”.

“Pripadnici Uprave policije su odmah izašli na teren i zatekli vozilo i vozača, kojom prilikom je vozač odbio da se podvrgne alkotestiranju, zbog čega je uhapšen i priveden u sud, gdje je nakon sprovedenog postupka i izvođenja dokaza utvrdjena njegova krivica”, zaključuju iz Suda za prekršaje u Budvi.

Najčitanije