11.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnja magija u Petrovcu

Petrovac – Foto Marko Obradović

Petrovčani će Novu 2024. godinu prvi put dočekati uz bogat novogodišnji program planiran za 31. decembar.

Praznična čarolija počinje u 13 sati dječjom animacijom “Rent a party”, na petrovačkom šetalištu, a njoj će prethoditi dječja pozorišna predstava, “Djedamrazovski zimski zez”, koja će u 10 sati biti odigrana u OŠ “Mirko Srzentić”. Predstava je poklon TO Budva vrtićanima i učenicima osnovne škole od 1. do 3. razreda.

U autentičnom ambijentu ovog malog turističkog grada od 18h posjetioci će imati priliku da uživaju u zvucima mediteranske muzike, grupe “Trio Mare”, nakon čijeg nastupa nas, od 20 sati i 30 minuta, očekuje nesvakidašnji nastup začetnika urbanog bunta, podgoričke grupe “Highway”. Svojim izvanrednim nastupom, usijanu atmosferu dodatno će zagrijati nastup grupe “Crveno i Crno”.

Vrhunac večeri će biti koncert trija “Kurina” i Dejana Vrane, koji počinje u 23 sata, uz podršku energičnog DJ Marinera.

Iz Mjesne zajednice Petrovac, koja je organizator programa, ističu značaj ovih i sličnih programa za unapređenje zimske turističke ponude koja bi oživjela atmosferu u gradu i dodatno stimulisala mještane da njeguju praznični duh i predstave bogatstvo naše tradicije.

Pokrovitelj novogodišnjeg programa je Turistička organizacija Budva koja vas poziva da uoči praznika posjetite Petrovac i osjetite dio njegove magije.

Najčitanije