24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnje radionice – Sreća je veća kada se dijeli

Novogodišnje radionice – Sreća je veća kada se dijeli
Dječije radionice

Lazure Marina & Hotel u saradnji sa Humanitarnom Omladinskom Organizacijom (H.O.O.) The Faces, tokom decembra – dva puta nedeljno, organizuje kreativne Novogodišnje radionice.

Kompletno ostvareni prihod od radionica biće usmjeren u humanitarne svrhe, odnosno dječijem domu Mladost u Bijeloj, kako bi tamošnji mališani na što ljepši način dočekali Novu godinu.

Na radionici koja traje 90 minuta učesnicima će biti omogućen rad u grupi kao i individualno izražavanje kroz scenski i medijski nastup.

Kreativne radionice su osmišljene tako, da na zabavan način kroz igru, djeca i roditelji iskažu svoje umijeće u izradi novogodišnjih čestitki, ukrasa, kolačića i poklona, ali i da se oprobaju u glumi, plesu i pjevanju.

Osim što će se dobro zabaviti, djeca će na neposredan način razvijati maštu, retoričke i motoričke vještine, kao i iskazivanje emocija.

Cijena ulaznice po radionici iznosi 10€, a svako ima slobodu da donira i za jedan smiješak više. Finalna radionica će biti održana 28.12, a osmišljena je kao izložba radova svih učesnika na radionici i scenskom nastupu.

Ulaznica za tu manifestaciju je jedan slatkiš. Prikupljeni slatkiši i kreativni radovi će biti isporučeni Dječijem domu Mladost u Bijeloj.

Ispred Humanitarne Omladinske Organizacije, radionice vode Milijana Tomašević, grafički dizajner i Bojana Ignjatović Šoć, instruktor za scenski i medijski nastup.

Termini radionica:  12. / 16. / 19. / 23. / 26. / 28. decembra
Vrijeme: 17:00h prva radionica / 19:00h druga radionica
Lokacija: Lazure Hotel & Marina – Meljine – H.Novi

Najčitanije