20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Zimska sezona u Tivtu sve više privlači brojne posjetioce

Zimska sezona u Tivtu posljednjih godina postaje sve više interesantna za posjetioce. Praznične radosti na Gradskoj rivi Pine su nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a glavni Novogodišnji program rezervisan je za koncerte poznatih domaćih i regionalnih izvođača.

Tako će 30. decembra biti organizovan dječiji novogodišnji program, od 11 do 14 sati.

U novogodišnjoj noći program počinje u 21 sat nastupom Perpetum Mobile benda, dok će u 23 sata nastupiti Indira (ex Colonia).

Tačno u podne 1. januara nastupiće violinistkinja Verica Čuljković – Electric Violin i DJ Danilo Radusinović. Prvi januarski dan rezervisan je i za nastup Željka Bebeka, koji počinje u 23 sata, a prije njega natupiće tamburaški sastav La Banda.

Danijel Alibabić nastupiće 2. januara u 21 sat, a nakon njega goste i građana Tivta zabaviće DJ Buba.

Veliki broj posjetilaca privući će i manifestacije koje se organizuju u gradu.

Luštica Bay Winter Dome trajaće do 15. januara. Svojevrstan zimski festival na promenadi Marina Village-a, uz novogodišnju dekoraciju, štandove i dekorativni iglo, kreiraće zvukom, prizorom, ukusom i mirisom, pravu energiju božićne prijestonice na obali. Tokom svih dana trajanja festivala uživaćete u svojevrsnoj zimskoj bajci, s posebnim akcentom na dječji program, kreativne radionice, edukativne sadržaje, predstave, itd.

Lustica Bay

The Chedi Luštica Bay nudi bogat program dešavanja, poput romantičnih večera, filmskih večeri i svečane novogodišnje večere uz raznovrsnu muziku i šampanjac u ponoć.

Božićni Bazar hotela Regent Porto Montenegro održaće se dva vikenda u decembru i to 17. i 18. decembra kao i 24. i 25. decembra i donosi delicije, božićne i novogodišnje dekoracije lokalnih proizvođača i kreativaca uz mirisno- ukusnu ponudu hotela Regent.

Tradicionalno, božićni ručak biće organizovan 25. decembra i 7. januara.

Božićni bazar 2018.

Sadržajna praznična sezona hotela Regent Porto Montenegro za svoju okosnicu ima u dočeku Nove godine uz Džejlu Ramović u banket sali Teodo. Regionalna zvijezda u usponu će repertoarom svojih, regionalnih i inostranih hitova, uz elegantno posluženje hotela Regent goste uvesti u prvi dan Nove 2023. godine.

Murano restoran je adresa za goste koji su vjerni elegantnoj verziji dočeka uz fine dining večeru i izvođenje muzike uživo na klavijaturama.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije