20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnji bazar u hercegnovskom Starom gradu

Božićni bazar Regent 2017.

Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo u saradnji sa Turističkom organizacijom Herceg Novi organizovaće Novogodišnji bazar na lokaciji pješačke zone u Starom gradu ispred Adiko banke, koji će trajati od 24.12.2018. do 05.01.2019.godine, u vremenskom periodu od 10h do 16h. Bazar je zamišljen kao prodajna izložba koja će okupiti kreativne stvaraoce iz Herceg Novog.

-Imamo ukupno 21 izlagača koji se bave ručnim radom, izradom suvenira, prerađivača voća, povrća, maslinovog ulja i mliječnih proizvoda. Na štandovima će se naći suveniri, novogodišnji ukrasi, igračke, kolači, razne gastro delicije, sve ono što bi ste nekome mogli pokloniti, kazala je sekretarka za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo Opštine Herceg Novi, Suzana Memarović.

Izlagači neće plaćati nikakvu nadoknadu, a imaće šansu da promovišu i prodaju svoje proizvode. Opština Herceg Novi i nadležni sekretarijat ovim putem pozivaju sve Novljane i goste našeg grada da se priključe i doprinesu prazničnoj atmosferi.

Najčitanije