16 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnji bazar u Tivtu u sklopu Zimske bajke

U okviru novogodišnjeg programa Zimska bajka u Tivtu 2020. biće održano pet Novogodišnjih bazara, svake nedjelje u mjesecu decembru na Rivi Pine sa početkom u 11 sati.

Prvi u nizu se održava danas, 1. decembra, a naredni slijede 8, 15. 22. i 28. decembra.

Na dvadesetak štandova, svoje maštovito urađen suvenire i rukotvorine ponudili su proizvođači sa područja Boke. Lijepo vrijeme omogućilo je posjetiocima da uživaju u bogatoj ponudi ručno rađenih suvenira, ukrasa i raznoraznih tematskih rukotvorina, na okićenim štandovima duž šetališta Pine.

Novogodišnji bazar

Bazare organizuje NVO „Harlekin” u saradnji sa TO Tivat.

“Ovu, već tradicionalnu manifestaciju, organizujemo u saradnji sa TO Tivat. Svake godine imamo sve više zainteresovanih ponuđača svojih prozvoda a kao što vidite ne fali ni publike, zahvaljujući lijepom vremenu“ – kazala nam je predsjednica organizacije Melita Ciko.

Nagradna igra TO Tivat

Turistička organizacija Tivat obavještava da je 1. decembra završena Novogodišnja nagradna igra „Ko će još od pomenutih izvođača biti dio programa Zimska bajka u Tivtu”.

Od ponuđenih izvođača: Dženan Lončarević, Aco Pejović i Željko Samardžić, tačan odgovor je Aco Pejović.

Dobitnik nagrade – uživanje u brojnim sadržajima Spa & Wellness centra u hotelu „Regent”, Porto Montenegro za dvije osobe izvučen putem softverske aplikacije koja se mogla pratiti live je Ivan Lučić.

Najčitanije