13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

NVO Naša akcija nastavlja da podržava mlade

Naša akcija

NVO Naša akcija iz Kotora kroz podršku European endowment for democracy nastavlja da podržava aktivnosti za mlade iz svih krajeva Crne Gore.

U petak, 29. oktobra u JU OŠ “Drago Milović” u Tivtu, mladi NVO Naša akcija imali su priliku da pričaju učenicima 8 i 9 razreda o volonterizmu, i benefitima volonterizma. Radionica “Omladina uči omladinu: Zašto biti volonter?” održala se u maloj sali uz prisustvo velikog broja mladih, a predavanje je odrzao izvršni direktor Dejan Besović sa članovima Dejanom Vujković, Ninom Marković i Milicom Ružić. Radionice su održane u dva odvojena časa kako bi se ispoštovale mjere. Prezentacijama se pridružio i predstavnik Omladinskog tima Tivat, Nemanja Bošković koji je prezentovao dosadašnji rad i aktivnosti ove neformalne organizacije mladih.

Naša akcija

Već narednog dana mladi iz Kotora, Tivta, Podgorice, Danilovgrada, Budve i Cetinja upoznali su se sa novim predjelima naše zemlje i na najbolji mogući način proveli dan u prirodi i jesenjim bojama, šetajući takozvanom Vučjom stazom u okolini Ivanovih korita.

Naša akcija

Tura je bila i više nego lagana te su mladi imali vremena za razgovor i upoznavanje, odmaranje, fotkanje i uživanje kao deo programa “Priroda za fizičko i psihičko zdravlje mladih”.

Najčitanije