9 C
Kotor

Slušaj online radio

O Herceg Novom na ruskoj televiziji

Herceg-Novi Foto Boka News

U okviru intezivne marketinške kampanje ka turističkom tržištu Rusije, TOHN je tačno prije godina dana ugostila TV ekipu “Prve” ruske televizije, u cilju snimanja epizode jedne od najpopularnijih ruskih turističkih emisija “Непутёвые заметки”, a prva od dvije epizode je emitovana prošle sedmice.

“Radi se o emisiji koja se na prvom, nacionalnom kanalu emituje još od 1996 godine a vodi je Dmitri Krylov, voditelj sa “celebrity” statusom u Rusiji. Inicijalni plan je bio da se epizode emituju u martu, međutim usled problema sa korona virusom i izolacije, bilo je zabranjeno da se na nacionalnoj frekvenciji u Rusiji emituju emisije turističkog sadržaja. Velika je čast za Herceg Novi da se dvadesetominutna reportaža o gradu nađe u jednoj takvoj emisiji na najgledanijem državnom kanalu i vjerujemo ovo je svakako jedan od najznačajnijih marketinških poduhvata TOHN kad je u pitanju rusko tržište. Raduje i činjenica da je ovo samo prvi dio reportaže o gradu, a drugi će biti emitovan već u nedelju 18.10. U prikazanoj epizodi je istaknuto prirodno i kulturno bogatstvo destinacije, uz isticanje kulturološke poveznice Rusije sa ovim krajevima. Veoma smo zahvalni našim partnerima iz TO St Peterburg sa kojima imamo potpisan protokol o saradnji, koji su nam pomogli da dođemo do ovako vrijdnog kontakta i da dobijemo punu pažnju redakcije i isticanje našeg grada u prvi plan, kad je region u pitanju”, saopšteno je iz TO HN.

“Sledeće sedmice nas očekuje drugi veliki projekat, a to je posjeta NTV, jedne od 3 vodeće federalne ruske televizije u cilju snimanja epizode popularne gastro-turističke emisije “Поедем, поедим!”, sa kojima smo dogovorili saradnju tokom prošlogodišnje posjete St Peterburgu. Ovog puta smo oslučili da zbog gastro karaktera emisije uključimo i ostale krajeve Crne Gore, tako da će se ovo gostovanje realizovati u saradnji sa NTO”, poručili su iz TO HN.

Najčitanije