16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Organic market i salsa večeri u Luštici Bay

Organic market i salsa večeri u Luštici Bay

Već u nedjelju, 9. jula prvi bazar na Piazzi Centrale


Luštica Bay kalendar događaja do kraja jula predviđa niz sadržaja i događanja koja će zaokupiti i zabaviti posjetioce svih uzrasta i različitih interesovanja u Marina naselju i Centrale Piazza.

Premijerno, već u nedjelju, 9. jula počinje Organic Market,  prvi iz niza bazara domaćih proizvoda koji će svake nedjelje Piazzu Centrale pretvoriti u pijacu domaćih proizvoda. U terminu od 18 do 22 časa  Centrale će poprimiti kolorit i atmosferu primorske pijace na kojoj se mogu naći lokalni specijaliteti iz crnogorske gastronomske ponude i proizvodnje, kao i rukotvorine domaćih proizvođača.

Luštica Bay – organski proizvodi

„Luštica Bay, kao prvi integrisani grad na našoj obali, nije samo savršena destinacija za goste i stanovnike koji ovdje provode vrijeme u opuštanju sa svojom porodicom i prijateljima. Ona je atraktivna i za svakodnevne posjete, kratke odmore, sportska takmičenja i prijateljska druženja za posjetioce različitih životnih doba kojima upućujemo poziv da nam se pridruže u provodu i zabavnim aktivnostima za svačiji ukus. Sa velikim nestrpljenjem iščekujemo posjetioce na našoj Piazzi, da uživaju u bazaru, salsa večerima ili nekim drugim događajima Ii sadržajima“, saopštila je Sonja Banićević, supervizorka događaja u Luštici Bay.

Uzbudljive Salsa večeri, uz bend Cubalcanica, jednom mjesečno, 11. jula, 19. avgusta i 2. septembra, okupiće ljubitelje plesa u Marina Village i Centralu kako bi plesali cijelu noć uz latino ritmove u uzavreloj atmosferi.

Jedinstvena prilika za nabavku organskih delicija – organska hrana – Luštica Bay

Prvi “Salsa Night” održaće se u utorak 11. jula na Piazzi Centrale od 20.30 do 22h. Cubalcanica bend je prepoznatljiv po veselim, ljetnjim kostimima i dekoracijama, a svi plesači i plesačice stižu sa Kube.

Dva dana kasnije, u čast 13. jula, Dana državnosti, svečanostima u Amfiteatru biće obilježen veliki datum u crnogorskoj istoriji, muzičkim performansima i bazarom domaćih specijaliteta i proizvoda iz domaće radinosti. Bazar crnogorskih specijaliteta počeće u 19 časova do sat prije ponoći. Atraktivan muzički performans violinistkinje Verice Čuljković i Quartet Unique publika će moći da doživi od 21 sat u Amfiteatru.

Najčitanije