11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Organizovana regata kajaka za studente Pomorskog fakulteta Kotor, posredstvom Nautica CBC projekta

Regata kajaka za studente Pomorskog fakulteta Kotor organizovana je u utorak, 7. juna 2022. godine. U regati je učestvovalo osamnaestoro studenata sa svih studijskih programa.

Ruta regate je bila u dijelu Kotorskog zaliva, od otvorenog bazena do Pomorskog fakulteta Kotor. Studenti su pokazali avanturistički duh i fizičku spremnost, a kao pobjednici regate proglašeni su studenti druge godine studijskog programa Pomorska elektrotehnika: Vuk Laketić i Uroš Ristić. Studentska organizacija Pomorskog fakulteta Kotor uručila je pobjedničkom timu simboličan pehar.

Ističemo da su kajaci nabavljeni u okviru Nautica CBC projekta, sufinansiranog sredstvima ERDF i IPA II fondova Evropske unije, koji će prvenstveno biti dostupni nautičkim turistima sa svrhom unaprijeđenja nautičke ponude Kotora, ali i studentima Pomorskog fakulteta Kotor.

Ovom prilikom, čestitamo pobjednicima regate i zahvaljujemo se Doc. dr Stevanu Kordiću na pripremljenom video snimku i montaži, poručuju sa Pomorskog fakulteta Kotor.

Najčitanije