16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Otvoren Aroma market u Igalu – novi izgled i ugodno mjesto za kupovinu

20 odsto popusta na kompletan asortiman u renoviranom Aroma marketu u Igalu


Na dobro poznatoj lokaciji u ulici Sava Ilića br.30 (Mimoza centar) u Igalu, danas u 10 sati otvoren je potpuno renoviran AROMA market.

Tim povodom, danas, sjutra i u ponedjeljak, za sve potrošače obezbijeđen je popust od 20 odsto na cjelokupan asortiman kao i brojni pokloni. Na dan otvaranja za najmlađe je organizovano i druženje sa animatorima. Više informacija o cjenovnim povoljnostima i akcijama možete naći ovdje.

„Kompanija „Domaća trgovina“ nastavlja sa renoviranjem i unaprjeđenjem prodajne mreže AROMA i CITY marketa, prateći potrebe potrošača i njihova očekivanja od savremenog sistema kao što je naš. Okolnosti u Igalu su bile nešto drugačije pa smo pored standardnih procesa renoviranja i ugradnje novih i savremenih sistema za čuvanje i hlađenje svježeg mesa, mlijeka, mesnih i mliječnih prerađevina i uređenja ambijenta, izvršili kompletnu zamjenu infrastruktura/instalacije objekta“ – saopštili su iz kompanije kompanije Domaća trgovina.

Aroma Igalo

„U ovom dijelu Igala, AROMA je dobro poznata mještanima i turistima koji borave u našem gradu, pa smo nastojali da market ima sve one segmente koji su potrebni za obavljanje kupovine na jednom mjestu. Tu je samouslužna AROMA pekara sa raznovrsnim hljebovima i pecivima koji se peku u okviru marketa pa su potrošačima uvijek dostupni svježi hljebovi. Sekcija mesa na mjeru je dopunjena sa desetak vrsta već zapakovanog svježeg mesa iz naše Domaće mesare. Za sve mještane i turiste u ovim toplim ljetnjim danima, pored AROMA pekare, možda je najznačajnija i sekcija gotovih jela sa bogatom ponudom za kompletan obrok, te proširena sekcija svježeg voća i povrća. Proširen je i asortiman naše robne market Montella i italijanskog brenda Conad, koji mogu da se nađu jedino u našim marketima u Crnoj Gori. Pozivamo sve potrošače da posjete naš novo-uređeni market u Igalu i iskoriste akcije i promocije koje smo im obezbijedili“  –  dodali su iz ove kompanije.

Posjetite novi AROMA market i uživajte u kupovini uz toplu dobrodošlicu.

Sve za tebe!

Najčitanije