10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Otvoren je novi CITY market u Bijeloj !!!

Od 28. do 30. jula 20 odsto popusta na cijeli asortiman

Danas u 10 sati otvoren je novi CITY market u Bijeloj. Za sve mještane i turiste u naredna tri dana (od 28. do 30. jula) obezbijeđen je popust od 20 odsto na kompletan asortiman kao i pokloni za sve kupce koji obave kupovinu u ovom periodu. Pored popusta, na dan otvaranja, prvih pet kupaca koji obave kupovinu veću od 50 eura dobiće poklon vaučer u vrijednosti od 20 eura. CITY market u Bijeloj za kupce je obezbijedio i niz drugih promocija i akcija, pa je sada odlična prilika da se iskoriste brojne cjenovne povoljnosti i promotivne aktivnosti.

Da bi tokom toplih ljetnjih dana priprema obroka bila brza i jdnostavna, u CITY marketu u Bijeloj može se kupiti svježe meso i prerađevine od mesa i to već zapakovano i spremno za termičku obradu. Pakovano meso iz Domaće mesare je provjerenog kvaliteta i uvijek zdravo, svježi i sigurno.

CITY market u Bijeloj

Hrskava, svježa i ukusna peciva u ovom marketu će biti dostupna tokom cijelog dana. Topli korasan,  kafa za ponijeti i bočica vode je odlična kombinacija za lijep početak dana ili za kratki predah od svakodnevnih obaveza.

CITY market u Bijeloj

Sočno i svježe voće i povrće je najbolji izbor za užinu. Treba iskortiti priliku i uživati u slatkim ukusima lubenice, dinje ili drugog voća tokom vrelih ljetnjih dana. CITY market je odlično mjesto za kupvinu gdje se može naći raznovrstan izbor svježeg sezonskog voća i povrća.

CITY market u Bijeloj

Drage komšije, posjetite novo mjesto opuštene kupovine.

Vidimo se u CITY marketu u Bijeloj!

Najčitanije