14.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Otvoren poziv za izlagače na Regentovom prazničnom bazaru

Praznični bazar Regent

Hotel Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane preduzetnike i  male proizvođače, zanatlije, kreativce, umjetnike i udruženja umjetnika, te druge entuzijaste, da se prijave za učešće na tradicionalnom prazničnom Bazaru, koji će se održati tokom dva vikenda u decembru (16. i 17.  | 23.  i 24.), od 12.00 do 16.00 časova, ispred restorana Murano.

Za deveto izdanje božićnog Bazara hotela Regent zainteresovani se mogu prijaviti  na email adresu: dejana.vujosevic@regenthotels.com, do 4. decembra. Za učešće na Bazaru, izlagači će ove godine plaćati participaciju u iznosu od 50 eura.

Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda koji će se izalagati u komercijalne svrhe, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača, zatim jednu do pet fotografija proizvoda ili web prezentaciju proizvoda, ukoliko je ponuđač posjeduje.

Prijave je potrebno dostaviti do 4. decembra a izabrani ponuđači biće informisani o učešću do 07. decembra 2023. godine.

Menadžment hotela zadržava pravo izbora izlagača shodno kriterijumima kvaliteta proizvoda i  kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja ispunjenosti kriterijuma, menadžment će uputiti poziv odabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, suveniri proizvodi od maslina i maslinovog drveta, te maslinovo ulje, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi i drugi proizvodi od voća), ručni radovi i suveniri, te proizvodi starih zanata.

Sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro predstaviće se prazničnim delicijama: tradicionalnim božićnim kolačima, priganicama, toplom čokoladom, kuvanim vinom, kuvanom rakijom sa medom, čajevima i drugim toplim napitcima te slanim delikatesama poput potaža od bundeve, kobasicama i prženim giricama.

Ova već tradicionalna manifestacija predstavlja idealnu priliku za izbor unikatnog novogodišnjeg poklona, koji će obradovati vaše najdraže, ali i priliku za druženje sa prijateljima i porodicom u idiličnoj prazničnoj atmosferi hotela Regent i naselja Porto Montenegro.

Najčitanije