12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Ovog vikenda Jesenja fešta u Herceg Novom

Šesta Jesenja fešta u organizaciji Udruženja Ruke, za koju je prijavljen do sada rekordan broj učesnika za izložbu domaćih proizvoda i rukotvorina, održaće se 19. i 20. novembra u Herceg Novom.

Prvog dana vikenda, u subotu 19. novembra u centru grada od 10 do 12 sati, uz centralnu manifestaciju zakazano je u podne još jedno Natkuvavanje, na jesenju temu. U večernjim satima od 20 do 23 sata u snack baru Vagon Zelenika biće organizovano druženje uz pab-kviz, čija je tema hercegnovski mjuzikl San o Boki, uz muziku i degustaciju zanimljivih zalogaja.

Tokom svih programa Jesenje fešte, biće omogućena kupovina ulaznica sa popustom za mjuzikl “San o Boki”.

Drugi dan Jesenje fešte od 11 do 13 sati, obilježiće – Jesenja štrafta – sadržaj koji je prvi put realizovan na prethodnoj manifestaciji. Start je Titova vila a cilj Vagon Zelenika. Ciljna grupa su svi uzrasti, a promovisaće se kretanje, kreativnost, zdrav odnos prema sebi i/u okolini. Uveče, sa početkom u 20 sati, na sceni Dvorane Park biće odigran hercegnovski mjuzikl “San o Boki”.

Radionice pod nazivom “Suveniri sa mirisom prirode” u saradnji sa ZZZCG realizuju se od oktobra i dio su pripreme za ovu manifestaciju. O svim eventualnim promjenama programa u slučaju lošeg vremena, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije