13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Parking servis Herceg Novi gradi javnu garažu u Meljinama

Garaža Meljine – animacija

„Parking servis Herceg Novi“ d.o.o. pristupio je izradi glavnog projekta za izgradnju javne garaže u Meljinama, lokalnog objekta od opšteg interesa.

“Nakon završenog i usvojenog idejnog rješenja, pristupilo se izradi glavnog projekta kako bi se u predviđenom roku na  jesen/zimu 2020. godine počelo sa izgradnjom kapitalnog projekta. Lokacija planirane javne garaže je u Meljinama, uz Jadransku magistralu, otprilike 50 m udaljenosti od mora, na parceli površine 484 m², koja je u vlasništvu Organa uprave SO Herceg Novi” – saopšteno je iz ove kompanije.

Planirana spratnost objekta je suteren, prizmelje i dva sprata, a broj parking mjesta kojim će garaža raspolagati je između 60 i 70. Ulaz i izlaz u garažu se planira prema Jadranskoj magistrali ili sa istočne strane. Dimenzije parking mjesta, nagibi rampi, spratne visine, broj parking mjesta i slični detalji će biti definisani prema važećim standardima i normativima.

Garaža Meljine – animacija

Planirani projekat će u velikoj mjeri rješiti hroničan problem parkiranja i mirujućeg saobraćaja u tom dijelu Opštine – saopšteno je iz Parking servis Herceg Novi.

Najčitanije