-1 C
Kotor

Slušaj online radio

Crnogorska daje punu podršku građanima koji ne žele kamenolome u Grblju

Grbalj – foto eaproperties.me

Nakon što je Opštinski odbor Crnogorske u Kotoru upozorio na opasnost i nezadovoljstvo zbog davanja saglasnosti na nove koncesije i produženja starih, reagovala je i opštinska uprava i dala podršku građanima Grblja, zbog čega smo zadovoljni.

Uzimajući u obzir činjenicu da iza projekata koncesije stoje intersne grupe koje udaraju na temelje države Crne Gore, smatramo da Vlada to mora hitno spriječiti i onemogućiti im da stečenim profitom u našoj državi rade protiv nje.Prvi smo objavili  i hrabro pokazali  da u Kotoru postoji neko ko će voditi brigu o svim građanima opštine, bez obzira na kom lokalitetu se oni nalazili i koliko teme kojima se bavimo mogu izazvati nezadovoljstva kod onih čije interese osporavamo.

Svjesni smo da će sličnih inicijativa i kapitalnih projekata na području opštine Kotor biti i u budućnosti. Apsolutno podržavamo razvoj opštine Kotor,ali se ne smije zanemariti činjenica da su životi i zdravlje ljudi, kako građana Kotora tako i cijele Crne Gore, na prvom mjestu i iznad svih interesa.

Crnogorska Kotor – Dejan Ivović

Smatramo da za svaki problem postoji rješenje, koje se ostvaruje iskrenim, otvorenim dijalozima sa predstavnicima kako lokalnih tako i državnih organa izvršne vlasti, a ne siledžijskim i primitivnim govorom mržnje koji je dopirao iz susjedne opštine proteklih dana, poručio je Dejan Ivović predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske – Kotor.

Najčitanije

rsojevka