13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Partnerstvo tenisera Janka Tipsarevića i One&Only Portonovi rizorta

Portonovi

U stilu nove Rivijere na crnogorskoj obali Jadrana, One&Only Portonovi najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa Jankom Tipsarevićem i njegovom kompanijom svjetske klase, Tipsarević Luxury Tennis. Pod uticajem neizmjernih ljepota Boke, inspirisan sportskim duhom koji se oduvijek njeguje u regionu, te neiscrpnom energijom koju promoviše One&Only, ovaj teniski klub postaće najaktivnije mjesto u rizortu – mjesto gdje se napredne vještine i tehnika preklapaju s ultimativnim doživljajem ovog sporta.

Tipsarevic Luxury Tennis nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje koji nadahnjuju i izazivaju goste svih godina i nivoa da poboljšaju svoje vještine tokom odmora. Bilo da se radi o privatnoj pojedinačnoj ili grupnoj sesiji s profesionalnim ATP/WTA trenerom, zabavnom meču ili ekskluzivnom turniru, Tipsarević Luxury Tennis pokriva sve u vezi sa tenisom na najvišem nivou. Ovu kompaniju vodi Janko Tipsarević, proslavljeni srpski teniser poznat po svojim pobjedama nad mnogim najboljim svjetskim igračima, te po osvajanju četiri ATP turnira u singlu, titule Dejvis kupa u dublu, kao i osmog mjesta na svjetskoj rang listi.

Porto Novi

„Kroz Tipsarević Luxury Tennis, posvećeni smo dovođenju najboljih svjetskih igrača na terene najluksuznijih rizorta, na nekim od najljepših destinacija na svijetu. Radujemo se partnerstvu s One&Only Portonovi u Crnoj Gori, i drago nam je što ćemo biti dio priče prvog One&Only rizorta u Evropi“, rekao je Janko Tipsarević. „Bilo da odaberu da se okušaju u meču protiv nekog svjetski priznatog sportiste, ili da poboljšaju svoje performanse uz našeg sjajnog trenera Jaroslaw Grela, gosti svih nivoa i sposobnosti mogu očekivati vrhunski standard treninga koji još nije viđen u regionu“, dodao je on.

Nesporno je da će, uz vanserijske ATP trenere i dva izvanredna osvijetljena terena, gosti One&Only Portonovi rizorta imati mogućnost da postanu pravi šampioni – okruženi živopisnim ljepotama Herceg Novog i Boke Kotorske, te fascinantnim stilom i arhitekturom samog rizorta.

Michele Giraudo

„Kroz brend One&Only gostima uvijek želimo da pružimo najbolje. Upravo zato veliku pažnju posvećujemo izboru partnera, koji su među najboljima na svijetu u svojim oblastima. Jako me raduje što imamo priliku da sarađujemo sa Jankom Tipsarevićem, ATP teniserom svjetskog ranga, uz kojeg će naši gosti moći da poboljšaju svoje vještine i napreduju u tenisu,“ objašnjava Michele Giraudo, generalni menadžer rizorta. „Posebno smo se fokusirali i na kvalitet naših terena, ulažući u profesionalnu podlogu i visokokvalitetnu opremu, kako bismo gostima obezbijedili svjetsko iskustvo prve klase,“ dodaje.

Slaveći destinaciju, One&Only Portonovi je kreirao posebna iskustva za goste kako bi im pružio jedinstveni uvid u ovaj očaravajući region. Od veličanstvenih prirodnih pejzaža do kristalno čistih voda i najsavremenijih sportskih, wellness, umjetničkih i mnogih drugih sadržaja; One & Only Portonovi je oaza za odmor i relaksaciju, ali i za aktivna i kreativna iskustva. Kroz kolekciju ovih aktivnosti, gosti će otkriti novu rivijeru s njenom divljom ljepotom i bogatom istorijom, bilo da je to planinarenje slikovitim terenom, oživljavanje lokalne kulturne tradicije ili plovidba luksuznom jahtom u nezaboravnu nautičku avanturu.

Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste od 1. maja 2021. godine, nudeći prostranost i privatnost upotpunjene glamurom i energijom bez premca. Za više informacija posjetite oneandonlyportonovi.com.

Najčitanije