12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Pelješac vinsko carstvo jun 2023.

plakat mušule 2023

Pelješki vinari i ove godine vas pozivaju da 17. i 18. juna posjetite poluotok Pelješac i uživate u jedinstvenom okusu plavca malog i gastro ponude koje će u humanitarnoj manifestaciji pripremiti članovi udruge Liga protiv raka Korčula, Lastovo, Pelješac, Mljet – ogranak Janjina i Djeca Pelješca.

U organizaciji Udruge Plavac mali – Pelješac, Peljeških vinski puta, , Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske županije i u suorganizaciji peljeških turističkih zajednica i općina, te sponzora Dubrovačko – neretvanske županije, turističke zajednica DNŽ-e, peljeških vinara, te podrške popularnog brenda vode  – Romerquelle manifestacija Pelješac – Vinsko carstvo  ovu godinu održati će se dva dana pod okriljem Festivala peljeških okusa koje organiziraju TZO Pelješca.

Pripreme za četvrtu manifestaciju Pelješac – Vinsko carstvo u punom su jeku ističu u Udrugama Plavac mali – Pelješac i Pelješki vinski puti i dodaju peljeski vinari vas pozivaju na kusnju kvalitetnih i vrhunskih plavaca u subotu. Dodjite i kusajte Vina: Marlais-Ponikve, PZ Putnikovic-Putnikovic, Peljeski vrhovi PZ Janjina- vinarija Drace, Grgurevic-Drace, Edivo-Drace,Bezek-Drace, Matkovic-Potomje, Kuna Peljeska -Vina Violic, Totic, Jurovic, Sonja Zidic..

Manifestacija je  produžena na dva dana tako da će u petak biti organizirani obilazak podruma sa završnicom u Kuni Pelješkoj gdje će vas u kunovskoj ulici od vina dočekati vinari s živom glazbom i janjetinom s ražnja sa OPG Antunović iz Kune Pelješke.

Nedjelja je Dan od mušula, peljeških delicija i Plavca malog koja će se održati na malom mulu u Dračama s početkom u 15.00 sati a u večernjim satima možete uživati u jedinstvenom okusu plavca malog peljeških vinara uz glazbu uživo.

Peljeski vinari vas pozivaju na kusnju kvalitetnih i vrhunskih plavaca u subotu. Dodjite i kusajte

Vina: Marlais-Ponikve, PZ Putnikovic-Putnikovic, Peljeski vrhovi PZ Janjina- vinarija Drace, Grgurevic-Drace, Edivo-Drace,Bezek-Drace, Matkovic-Potomje, Kuna Peljeska -Vina Violic, Totic, Jurovic, Sonja Zidic..od 18.00 sati glazba uzivo, janjetina – OPG Antunovic.

Najčitanije