15 C
Kotor

Slušaj online radio

Perčin na čelu Udruženja penzionera Tivat i naredne četiri godine

Penzioneri foto arhiv Bka News

Dosadašnji predsjednik Udruženja penzionera Tivat Dragan Perčin i u naredne četiri godine ostaće na čelu te organizacije – odlučili su delegati na redovnoj izbornoj Skupštini Udruženja penzionera Tivta (UPTV) a koja je ove godine bila i izborna. Skuopština je u posebnim epidemiološkim uslovima zbog pandemije koronavirusa, održana krajem prošle sedmice, bez prisustva gostiju koji uobičajeno pohode to dešavanje, odnosno bez prisustva medija.

Pored Perčina, u novi sastav Upravnog odbora UPTV imenovani su Željko Sindik, Jovo Čelanović, Slavka Đinović, Slavko Španjević, Vasiljka Vučinović, Jelka Mimica, Boško Mijanović i Paulina Đinović.

Perčin je najavi o daće u fokusu rada rukovodstva UPTV u narednom period, pored kontinuiranih aktuvnosti na pobojšanju materijalnog i socijalnog statusa tivatskih penzionera, biti i riješavanje stambenog pitanja umirovljenika koji ni do danas nemaju sopstveni krov nad glavom, odnosno izgradnja stambenih zgrada na placu u Radovićima a koji je UPTV prije nekoliko mjeseci besplatno dobilo od Opštine Tivat koja je penzionere oslobodila i obaveze plaćanja komunalija za gradnju na tom zemljištu.

Najčitanije