7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Pet vozila zatrpano u obrušavanju zida i zemlje u Herceg Novom – nema povrijeđenih

Obrušen zid i zemlja – foto RTHN

Potporni zid na parkiralištu preko puta ulice Rent a Villa u Herceg Novom, ispod Gradske konobe, srušio se jutros oko 5:15 sati i zatrpao pet automobila. Zid je posljednjih dana najvjerojatnije oslabio zbog obilnih kiša. Srećom, nitko nije ozlijeđen, javlja RTHN.

Policija je na licu mjesta, a obaviještena je komunalna policija i inspekcijska služba.

– Djeca se danju igraju na ovom parkiralištu. Srećom, dogodilo se to rano jutros kada nikoga nije bilo na parkiralištu i nitko nije ozlijeđen – rekao je mještanin čiji je automobil oštećen.

Obrušen zid i zemlja – foto RTHN

Načelnica Komunalne policije i službe inspekcijskog nadzora Marija Bošković rekla je za RT HN da je prijava u rani jutarnji sat dostavljena Call centru, da je veća količina zemlje pala pod donju terasu Gradske konobe.

-Tokom kontrole konstatovano je da je s privatne parcele palo oko 15 m3 zemljišta. Tlo se urušilo i na privatnoj parceli u ulici Bata Vrankovića, koja je također imala metalnu nadstrešnicu, kao i pet vozila koja su prouzročila veću materijalnu štetu. Budući da je riječ o privatnoj parceli, inspektori Komunalne policije nemaju ovlasti za djelovanje. Oštećenici zaštitu svojih prava mogu potražiti na sudu – rekla je Bošković.

Izvor:RTHN

Najčitanije