13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Petrovac – Pašticada fest 2016.

Pašticada
Pašticada

Tradicionalna manifestacija Pašticada fest ove godine održaće se 25. juna u Petrovcu u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva!

Pašticada fest predstavlja cjelodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa. Kada su manifestacije ovog tipa u pitanju, trudimo se da izađemo u susret različitim ukusima, interesovanjima i uzrastu i napravimo događaj koji će okupiti veliki broj mještana i turista svih generacija. Cilj nam je svakako promovisanje naše kuhinje, kao veoma važnog dijela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da se kvalitetnim programom privuče što veći broj posjetilaca i da mjesec jun u Petrovcu učinimo turistima još ljepšim.

I ove godine smo se potrudili da pravim izborom izvođača obezbijedimo zainteresovanost javnosti za dešavanja na budvanskoj rivijeri, pa će nakon završenog dnevnog dijela programa, u večernjim časovima nastupiti Jelena Rozga.

Pašticada
Pašticada

Kada je u pitanju organizacija manifestacija, Budva lidersku poziciju njeguje stalnim ulaganjima u programe manifestacija i druge segmente našeg turistickog proizvoda, i uvijek u trendovima i pozitivnim pravcima, idući korak ispred drugih. Rad na unaprijeđenju i podizanju na viši nivo svakog pojedinačnog događaja svake godine, osmišljavanju novih sadržaja za turiste uz njegu tradicije se podrazumijeva i zahtijeva konstantno ulaganje truda i sredstava, kako od strane Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva tako i od strane turističke privrede Budve.

Najčitanije