22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Planinska fotografija

Planinska fotografija

Veče Planinske fotografije koje se realizuje se u okviru zajedničkog zimskog programa ORJEN, PLANINA KRAJ MORA, kako je najavljeno, biće organizovano u srijedu 17.januara u 20 sati u prostorijama NVO „Orka” u Herceg Novom, na Trgu Nikole Đurkovića.

“Dešavanje ima informativni karakter, ali je ujedno zamišljeno i kao neformalno, opuštajuće druženje ljudi koje povezuje ljubav prema planini i dobroj fotografiji. Uz mnoštvo sjajnih slajdova, na večeri fotografije će govoriti Isidor Stankov i Željko Starčević, uz naravno, mogućnost da na ovu temu pričaju, pitaju, diskutuju i govore i ostali prisutni. Cilj dešavanja je, uz razmjenu iskustava i druženje, podsticanje ljubitelja planina da još više, kvalitetnije i osmišljenije “škljocaju”, prvenstveno po Orjenu, doprinoseći na taj način dodatnom afirmisanju u javnosti njegove jedinstvene, surove ljepote! Organizator i domaćin događaja je NVO “ORKA” – organizacija za reanimaciju kulture i aktivizam.

Veče planinske fotografije je događaj iz zajedničkog programa „Orjen, planina kraj mora”, čiji je koordinator Agencija za razvoj i zaštitu Orjena, dok su organizatori pojedinačnih dešavanja: PK „Subra”, NVO Orjen Outdoor, AK „Niskogorci”, Sekretarijat za komunalne poslove i ekologiju, MZ Kameno-Žlijebi, MZ Sušćepan-Ratiševina-Trebesin, NVO „Orka”, konoba Sikimić , NVO “Eko Boka”, HPD „Dubrovnik” i paraglajding klub “Adriafly”.

Program se realizuje uz podršku Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi” – stoji u saopštenju Agencije za razvoj i zaštitu Orjena.

Najčitanije