8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Planirajte vrijeme – DF danas blokira 17 saobraćajnica

Saobraćajne gužve kružni tok foto Boka News

Demokratski front (DF) organizovaće danas akciju blokadom protiv izdaje, kada će njihove pristalice na sat i po blokirati 17 saobraćajnica u Crnoj Gori.

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić rekao je na konferenciji za novinare da će blokada puteva početi u 18 sati i 30 minuta i da će biti blokirano 17 saobraćajnica.

On je kazao da više od deset hiljada ljudi čeka poziv da izađu na 17 punktova, zadrže se sat i po i “kažu da ne prihvataju da se ukrade ono što su mukotrpno stekli 30 avgusta 2020. godine”.

DF poručuje da će blokirati sljedeće saobraćajnice: Nikšić – Bulevar 13. jula, Podgorica, dvije blokade – Zlatica i Donja Gorica, Budva – skver, Bar – most Vukazića u Sutomoru, Berane – Rudeš, Bijelo Polje, dvije blokade – Rakonje i Ribarevine, Pljevlja – most kod Jugopetrolove pumpe, Žabljak – raskrsnica kod Javorovače, Herceg Novi – Zelenika, Kolašin – Bablja greda, Tivat i Kotor – kružni tok Radanovići, Danilovgrad – kružni tok u Spužu, Murino – kružni tok, plato, Plužine – magistralni put Nikšić – Plužine kod skretanja za Seoca i Zeta – kružni tok kod aerodroma.

Blokada puteva DF

Apel aerodroma: Svi putnici da budu na aerodromu do 17 sati

Uslijed očekivane gužve u saobraćaju na crnogorskim putevima tokom dana, Aerodromi Crne Gore pozivaju sve putnike koji večeras putuju iz Podgorice za Istanbul, Barselonu i Beograd da na aerodromu budu najkasnije do 17 sati.

Najčitanije