15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Počeo je ljetnji provod u Tivtu – na Pinama sinoć održan koncert Goce Tržan

Koncert

Turistička organizacija Tivta (TO) sinoć je na gradskoj rivi Pine ugostila estradnu umjetnicu Gocu Tržan, i time obradovala mnogobrojne posjetioce. Publika se prisjetila poznatih hitova iz vremena grupe Tap 011 ali   i novijih pjesama, dok se šetalištem u Tivtu mogla osjetiti prava ljetnja, pozitivna atmosfera po kojoj je ovaj grad i prepoznatljiv.

Goca Tržan je pozdravivši publiku kazala da se uvijek rado vrati Crnoj Gori, za koju je vežu lijepa sjećanja, gdje i privatno vrlo rado boravi.

“Na istom ovom mjestu sam pjevala prije pet godina, Crna Gora i ja samo povezani u svakom smislu te riječi”, kazala je ona, i dodala da je ispred nje jedno veoma uzbidljivo radno ljeto, kao i privatni odlazak na Karibe.

Upitana da prokomentariše odnedavnu ulogu voditeljke, Goca je kazala:

“Bitan mi je taj posao, jer mogu da govorim o onome što ja mislim da je važno na način na koji ja želim. Često mediji prenose priče koje nemaju baš povezanosti samnom, a ovo sam baš ja”, poručila je ona prije koncerta u Tivtu.

Iz TO Tivta su jako zadovoljni periodom predsezone, kao i samim početkom ljeta. Poručili su da su pripremili bogat i sadržajan program, te su cijeli jul i avgust mjesec popunjen raznim manifestacijama, prigodnim za zabavu i što ljepši odmor u Tivtu.

“Sjutra veče nas čeka “Super wine” festival u Portu, prvog i drugog jula očekujemo na Lušticu prvu regatu latinskog jedra “Vjera”. Pripremili smo i mnogobrojne manifetsacije poput bazara, ribarskih večer, ali i velike koncerte, tako da će 12 – og jula na istom ovom mejstu nastupiti i Goran Karan, 26- og jula Tropiko bend i 9 – og avgusta Dženan Lončarević”, saopštila je direktorica TO Tivta, Nina Lakičević.

Nina Lakičević direktorica TO Tivat

Kada je posrijedi struktura gostiju koja posjeti Tivat, Nina je dodala da su na prvom  gosti iz Srbije i Rusije, dok su na trećem mjestu,  kako je kazala, gosti iz Velike Britanije i Bosne i Hercegovine.

“Zadovoljavamo različite standarde klijentele, i sve više postajemo grad koji privlači mlade goste i turiste,  mislim da će tako biti I u narednom periodu”, poručila je ona.

Najčitanije