7 C
Kotor

Slušaj online radio

Počinju Mirisi Božića u Konavlima!

Konavle – visit.cavtat-konavle.com

Konavljani i ovaj Božić dočekuju u ozračju manifestacije Mirisi Božića u Konavlima. Već neko vrijeme traju pripreme za ovogodišnju manifestaciju koja se održava po šesnaesti put za redom.

Brojni članovi Udruge Agroturizam Konavle, volonteri i predstavnici konavoskih domaćinstava ovih su dana svečano uredili dom kulture u Čilipima kako bi bio reprezentativan prostor za organizaciju humanitarne večere i ceremonije otvaranja.

Prostor je okićen, postavljeni su stolovi, tehnika, bačva vina, kačuli za kuhanje zelene menestre te su održane tonske probe s glazbenim izvođačima. Interes za svečanu večeru bio je bio veći od prostornih mogućnosti dvorane te se iz Udruge ispričavaju svima koji nisu uspjeli osigurati svoje mjesto na otvaranju i pozivaju ih da posjete neke od sljedećih događanja u okviru programa ovogodišnjih Mirisa Božića.

Već sutra 22. 12. u samostanu Sv. Vlaha u Pridvorju s početkom u 18 sati održava se Veliki božićni koncert “Izišla je zvijezda danica”, a u suboti 22. 12. u domu kulture u Čilipima je “Večer vina i zabave” na kojoj se uz prezentaciju konavoskih vinara održava Mirisnobožićni kviz i Middle age Parti uz DJ Mira.

Mirisi Božića u Konavlima
Mirisi Božića u Konavlima

Iz Udruge još jednom pozivaju sve zainteresirane da posjete sva događanja i budu dio ovogodišnjih Mirisa Božića.

Najčitanije