19 C
Kotor

Slušaj online radio

Pogledajte kako je ovaj hrvatski gradić riješio problem “rezervacije” plaže peškirima

Brela plaža

Načelnik Brela – Hrvatska, Stipe Ursić, objavio je na svojem Facebook profilu kako je krenuo u borbu s problemom “rezervacije” plaže peškirima.

Napisao je kako su u opštini odlučili stati na kraj tom problemu te kako na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja peškira bez nadzora od 22 sata navečer do 8 sati ujutro. U objavi je podijelio i fotografije plaže s naznačenim vremenom kako bi se vidjelo da su u spomenutim satim maknuti svi peškiri koji su trebali poslužiti kao rezervacije.

Problem rezervacije plaže peškirima

“Dragi Breljani, problem “rezervacije” plaže peškirima, nešto je što postoji u svakoj opštini na Jadranu i u zadnje vrijeme je aktualan u svim medijima. Tom problemu u našoj općini odlučili smo stati na kraj. Komunalna grupa postavila je 45 tabli duž cijele šetnice. Na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja peškiraa bez nadzora i to u periodu od 22h navečer do 8h ujutro. Sve stvari bez nadzora kupe se svakodnevno. Rezultate te akcije možete pogledati na slikama ispod gdje je vidljiva i ura kad je snimljeno. Više nema niti jednog peškira”, napisao je u svojoj objavi.

Izvor:index.hr

Najčitanije